Site menu:

Slottsskogens vandrarhem - nära djur och natur


Slottsskogens vandrarhem
Ett stenkast från Slottsskogen

Bättre läge än Slottsskogen vandrarhem i Göteborg är svårt att tänka sig. Vandrarhemmet ligger på Linnegatan som har flera restauranger och uteställen av hög kvalitet. Är du hungrig kan du på något av de bättre köken avnjuta exotiska måltider från främmande länder.

Ett stenkast från vandrarhemmet ligger Slottsskogen där du hittar en enorm flora av djur, fåglar och havslevande djur (som sälar och pingviner). I närheten av boendet ligger en spårvagnshållplats som på ett par minuter kan ta dig in till centrala Göteborg.


Välja rum

På vandrarhemmet har du ett stort utbud av rum och väljer själv med vilken komfort du vill bo i utifrån vad du är beredd att betala. Du kan välja mellan hotell- och vandrarhemsstandard. I vandrarhemmet startar priset för övernattning från 225 kr per natt.


En utmärkt frukost

Att starta dagen med en mätt mage är alltid en utmärkt idé. För endast 65 kr kan du köpa till frukost. På bilden till vänster får du en uppfattning om kvaliten på frukosten. Du kan fritt välja mellan bröd, olika pålägg, fil och flingor, juice och kaffe.


Bokning   Boka rum på Slottskogens vandrarhem
Adress     Vegagatan 21, 413 11 Göteborg
Telefon    031-42 65 20
Tillbaka till vandrarhem Göteborg