Site menu:

Linné Hostel - vandrarhem i Linnestaden i Göteborg


linne hostel
Vandrarhem nära Göteborgs bästa park

Linne vandrarhem ligger i Göteborgs mest natursköna område men ändå centralt. Linnegatan är en av stadens mest populära gator med flera cafeer och mysiga restauranger utmeds gatan. I närheten av vandrarhemmet ligger Slottsskogen som är Göteborgs största park och ett rent nöje för alla barnfamiljer. Inträde till parken är gratis och här hittar du vanliga svenska djur som älgar, getter och hästar men också exotiska djur som pingviner och sälar.

150 bäddar - bland de största i Göteborg

Linne vandrarhem är ett av Göteborgs största vandrarhem och rymmer hela 150 bäddar allt som
allt. Du väljer själv om du vill boka enkel, dubbel, trippel, eller 4 och 8-bäddsrum. Pris för övernattning under sommaren startar från 225 kr och under lågsäsong från 185 kronor.linne vandrarhem

Vi rekommenderar

Vandrarhemmet Linné ligger i ett av Göteborgs bästa områden med utmärkt kombination av närhet till avkopplande natur och samtidigt bara ett par minuters färd från Göteborg City med spårvagn. Ett stenkast från boendet finns såväl spårvagns- som busshållplats. På Linne vandrarhems hemsida finns en omfattande guide med tips på sevärdheter i närheten av vandrarhemmet.
Bokning   Boka rum på Linné Hostel
Adress     Linné Vandrarhem, Vegagatan 22, 413 09 Göteborg
Telefon    031 - 12 10 60
Tillbaka till vandrarhem Göteborg