Site menu:

Comfort Hotel: Billigt hotell i centrala Göteborg


comfort hotel city centre

 
Centralt läge

Comfort Hotel ligger inom vallgraven med ett centralt drömläge i Göteborg. Ett stenkast från hotellet ligger kasinot och från hotellet har du bara en kilometer in till Nordstan och ytterligare några hundra meter till Centralstationen.


Rumsstandard

Comfort Hotel är ett litet men som namnet säger bekvämt och mysigt hotell. Totalt finns 55 rum, samtliga utrustade med moderna sängar. Trådlöst internet, dusch och kabel-TV är självklarheter på samtliga rum.


comfort hotell


 
Gästernas omdömen

Tidigare hotellgäster på Comfort Hotel har lämnat i regel mycket fina utlåtanden om boendet. Återkommande i omdömena är att man upplever personalen som trevlig, att rummen är nystädade och ligger i lugn omgivning utan störande ljud. Hotellet har i utvärderingar fått en stabil 4a på en 5-gradig skala avseende gästernas omdömen av sitt boende på hotellet.


Vårt omdöme

På Comfort Hotel kan du med lite tur få ett rum från 500 kr per natt. Det är ett riktigt bra pris för ett hotell som ligger i central Göteborg. Därutöver får du gratis frukost på hotellet och ett trevligt bemötande från personalen. Comfort Hotel kombinerar det bästa av flera världar: Låga priser, bra standard och rena rum, trevlig personal och god frukost som ingår i priset. Vi kan rekommendera boende på Comfort Hotel.

Bokning   Boka rum på Comfort Hotel med prisgaranti
Adress     Stora Badhusgatan 28b, Göteborg
Telefon    031 17 40 50
Tillbaka till billiga hotell Göteborg