Site menu:

Göteborgs vandrarhem: Boende mitt emot Liseberg!


Göteborgs vandrarhem
Drömläge för turister

Göteborgs vandrarhem ligger med bästa tänkbara läge för dig som vill ha promenadavstånd till de stora sevärdheterna i Göteborg. Från vandrarhemmet går du bara tvärs över gatan så är du framme vid Lisebergs södra ingång.

Vandrarhemmet ligger även mycket nära museet Universeum där Du som besökare kan du uppleva en av Sveriges största akvariehallar med exotiska fiskar. På museet finns även en varm regnskog full med vackert fågelkvitter.

Vill du avsluta kvällen med en godispåse och film har du från vandrarhemmet promenadavstånd till biografen Bergakungen med Göteborgs största utbud av biofilmer.


Rumspriser

Priserna på Göteborgs vandrarhem är beroende utifrån när du bokar. Under högsäsongen (sommartid 1/5 - 30/9) startar priset i ett sexbäddsrum från 220 kr per natt. Under lågsäsongen kan du få samma sovplats för 190 kronor per natt.

Göteborgs vandrarhem är ett mycket stort boende och du kan välja allt från enkelrum, dubbelrum ända upp till 10-bäddsrum. Enkel- och dubbelrummen är utrustade med bord, stol och gaderob. Bor du i ett större rum, från trebäddsrum upp till 10-bäddsrum, finns på rummen en sittgrupp.

Boendet policy är att man från kl 22:00 på kvällen skall iaktta tystnad för att inte störa andra gäster.frukost

Frukost som tillval

Frukost ingår inte i priset vid boende på Göteborgs vandrarhem men kan mot en avgift om 70 kronor per person köpas till. Frukosten håller fantastisk kvalitet med kaffe, juice, olika sorters bröd och pålägg, kokta ägg, flingor, filmjölk och mjölk.


Vårt omdöme

Med ett mycket attraktivt läge med gångavstånd till några av Göteborgs största sevärdheter är detta vandrarhem ett solklart val för alla som vill ha närhet till Göteborgs alla attraktioner och nöjen. Bra priser och en fantastisk frukost som tillval gör att detta

boende håller hög kvalitet trots låga rumspriser.


Bokning   Boka rum på Göteborgs vandrarhem med bästa prisgaranti
Adress     Mölndalsvägen 23 - 412 63 Göteborg
Telefon    031 401050
Tillbaka till vandrarhem Göteborg